team building Tara, Srbija
OSVEŽITE I OSNAŽITE SVOJ TIM U ZELENOJ OAZI

Na obali reke Drine, u zelenoj oazi Perućca, očekuje vas Vila Drina gde su udoban smeštaj i vrhunska usluga, uz profesionalno i prijatno osoblje, imperativ poslovanja.

Specijalizovani programi "Osveži i osnaži tim" sa organizovanim treninzima poslovnih veština kreirani su sa željom da svoj tim povedete na trodnevno putovanje posle kojeg će raditi snažnije, znatno složnije i efikasnije.

Za učesnike organizijemo jedan iii više ponuđenih profesionalnih treninga, u zavisnosti od dužine boravka. Treninge drže obučeni i sertifikovani treneri poslovnih veština, u zavisnosti od dužine boravka. Treninge drže obučeni i sertifikovani treneri poslovnih veština, a u ponudi su sledeći programi: SAVREMENE POSLOVNE VEŠTINE, UMEĆE TIMSKOG RADA, VEŠTINE KOMUNIKACIJE, EFIKASNI ODNOSI SA MEDIJIMA.

Smeštaj podrazumeva noćenja na bazi noćenja sa doručkom, polupansionom ili punog pansiona. U ponudi su i brojni izleti - raftinzi na Drini, vožnja brodom po jezeru Perućac, planinarenje, organizovane šetnje, izleti u prirodi, individualno HR savetovanje, sportsko takmičenje i zabavni program.

Sadržaj programa:

  • I danDolazak u smeštaj Vila Drina (vlastiti prevoz). Večera (uz mogućnost organizacije zabavnog programa).
    Noćenje.
  • II danDoručak. Trening po izboru. Ručak. Izlet po izboru. Povratak u hotel, večera (uz mogućnost organizacije zabavnog programa).
    Noćenje.
  • III danDoručak. Trening po izboru. Ručak.
    Izlet po izboru.